Αγοραπωλησίες Ακινήτων
Αγοραπωλησίες Ακινήτων
Γνωρίστε μας & Επικοινωνήστε μαζί μας
Ψάχνετε να επενδύσετε σε ένα ακίνητο στη Χαλκιδική, είτε για εξοχική κατοικία, είτε για ενοικίαση; Κατοικίες, οικόπεδα, αγροκτήματα, επιχειρήσεις, προσφέρονται για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα! Σύντομα θα σας προσφέρουμε πολλές επιλογές διαφόρων ιδιοκτησιών από ιδιώτες. Εάν το επιθυμείτε, θα χαρούμε να σας φέρουμε σε επαφή με διερμηνέα που θα σας βοηθήσει να έχετε αυτό που θέλετε.
ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ στη Νέα Ηράκλεια Οικόπεδο 370,22 τ.μ. και συντελεστής δόμησης 0,35! Βρίσκεται περίπου 735 μέτρα από τη θάλασσα και έχει υπέροχη πανοραμική θέα. Η Νέα Ηράκλεια είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό και πολύ καλά ανεπτυγμένο για τον τουρισμό. Πολλά beach bar στις εγκαταστάσεις προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών το καλοκαίρι. Βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Νέας Καλλικράτειας, Χαλκιδικής και απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.
ΠΩΛΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ
+30 6940647167
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΥΖΕΡΙ / ΚΑΦΕ / BAR - ΠΩΛΗΣΗ ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ Πώς θα ήταν για εσάς αν μπορούσατε να έχετε ένα ουζερί / καφέ / μπαρ ακριβώς μποστά στη θάλασσα και να σας εξασφαλίζει ένα καλό εισόδημα όλο το χρόνο; Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα με την αγορά ή τη ενοικίαση της επιχειρήσης.
ΠΩΛΗΣΗ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
+30 6972229625
ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ / ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ, ΣΤΗ ΓΕΡΑΚΙΝΗ Για λόγους συνταξιοδότησης, ενοικιάζεται καφετέρεια / ζαχαροπλαστείο εν λειτουργία, στη Γερακινή (μεταξύ π΄ρωτου και δευτερου “ποδιού”), 80 μέτρα από τη θάλασσα. Έχει 120 καθίσματα και μπορεί να ανοίξει αμέσως μετά την αλλαγή ενοικιαστών. Το τέλος μεταφοράς περιλαμβάνει επίσης όλες τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό για τη μετατροπή του σε ταβέρνα. Ελάτε και ελέγξτε το. Η τιμή είναι φανταστική.
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ /ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ
+30 6932 520044
Γερακινή